pasar mundialNa een aantal jaren afwezigheid is hij nu dan weer terug van weggeweest : de Pasar Malam in Zoetermeer in een nieuw jasje, genaamd ‘Pasar Mundial’. Komend weekend 11 en 12 mei kunt u wederom twee dagen lang genieten van een wereldse ambiance in het Silverdome.

‘Pasar Mundial’ is een heel gezellig familie-evenement voor jong en oud dat voor elk wat wils biedt zoals vele eterijen en lekkernijen, leuke kraampjes en non-stop live entertainment.

 

Entertainment

Ook is er een vrijwel non-stop podiumprogramma met live entertainment te vinden, dus het zal zeker sfeervol en gezellig zijn. Op zaterdag 11 mei treedt het Zoetermeerse orkest Theo Kühr band op en zondag 12 mei is het de beurt aan de Zoetermeerse formatie Xanur. Tevens zijn op zaterdag collega orkest Nightriders en duo Ginger, Jackey Rain en Ben Hart op het podium te vinden, terwijl zondag naast Xanur ook Ricardo Pichel, Sandra Mooy en Gordon op zullen treden.

 

PM ZOETERMEER POSTER A3Diversiteit

Tijdens de ‘Pasar Mundial’ zijn er beide dagen uiteraard een aantal hele leuke en diverse kraampjes te vinden in de Silverdome ijshal, waar vooral veel waren op werelds, exotisch en Aziatisch gebied verkrijgbaar zullen zijn. Zo zijn er in ieder geval volop spekkoek, sambals, kroepoek, wierook, boeddha beelden, batik, houtsnijwerken, batoes (edelsteden), sieraden, kleding, woondecoratie, bamboekussens, houtsnijwerken, ornamenten, en andere snuisterijen te vinden.

 

Entree

Voor de entreeprijs hoeft u het niet te laten want voor slechts € 5,00 kunt u genieten van deze wereldse en exotische ambiance onder het genot van een heerlijk drankje, hapje en uiteraard ook volop live entertainment. Voor kinderen tot 12 jaar en 65 plussers is de entreeprijs slechts € 3,50.

 

Moederdag actie

Omdat het zondag 12 mei moederdag is, worden deze extra in de watten gelegd. Alle moeders van 60 jaar en ouder hebben dan namelijk geheel gratis toegang tot de ‘Pasar Mundial’ mits ze begeleid en vergezeld worden van een of meer van hun (klein)kinderen.

 

 

Pasar Mundial :
zaterdag 11 mei 11:00-23:00 uur en zondag 12 mei 11:00-21:00 uur
Silverdome, v.d. Hagenweg 20 in Zoetermeer

 

-advertenties-

-goede doel-