rollator wassenIn het weekend van 15 en 16 maart 2024 organiseert het Oranjefonds voor de 20 ste keer NLDoet. Ook inZet Oosterheem doet mee en verzorgt vrijdag 15 maart een Pop-Up Rollator wasstraat. Naast rollators kunnen rolstoelen en scootmobiels ook aansluiten.


Rollators, rolstoelen of scootmobiels gaan langer mee, wanneer er goed voor gezorgd wordt. Bij de Pop-Up Rollator wasstraat wordt daarom niet alleen de rollator schoongemaakt, maar ook gelijk een kleine APK uitgevoerd zodat alles weer soepel loopt en draait. De wasstraat bij inZet Oosterheem is open op 15 maart van 9.30 tot 12.00 uur.
Naast een praatje met wijkbewoners, jong en oud, tijdens een gezond ontbijt kun je ook kennismaken met de Expobike voor de nieuwste zorgtechnologie. Er kunnen 20 buurtbewoners met een rollator, rolstoel of scootmobiel meedoen.
Deelname is gratis. Locatie: inZet Oosterheem, Zanzibarplein 5, 2721 GE Zoetermeer.
Opgeven bij Sociaal Makelaar Liza Soffner: Tel. 088 02 34 246, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs!

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-