zakenvrouw1Vrijdag 8 maart – op Internationale Vrouwendag – werd bekend gemaakt wie de Zoetermeerse Zakenvrouw van het jaar 2023 is geworden. Uit de tien genomineerden werd Patricia Tjepkema, eigenaresse van dierenspeciaalzaak ’t Dierenparadijs in de Dorpsstraat, als winnaar gekozen.

zakenvrouwDe verkiezing is een initiatief van Zoetermeerse Zakenvrouwen. Patricia reageerde verrast toen haar naam tijdens de prijsuitreiking in het Stadstheater bekend gemaakt werd. “Ik dacht even dat ze me vergeten waren toen iedereen behalve ik genoemd was”, reageerde ze openhartig. “Maar ik ben erg blij met deze benoeming en het vertrouwen dat iedereen in mij, mijn team en onze winkel heeft getoond.”

Het nieuws was al snel bekend bij iedereen. Afgelopen zaterdag kwamen de hele dag door klanten haar feliciteren met de benoeming. Het personeel had speciaal voor deze gelegenheid de winkel versierd. Ook werden er veel reacties op de socials geplaatst.

Patricia Tjepkema is al jaren een bekende en zeer actieve ondernemer in de Dorpsstraat. Binnen de winkeliersvereniging Dorpsstraat is Patricia actief in de evenementencommissie. Binnen de winkel ’t Dierenparadijs vind je ook een trimsalon en hondenmassagesalon. Regelmatig zijn er vaccinatie/chip-acties in samenwerking met een dierenarts en worden er leuke kleinschalige evenementen georganiseerd. Ook steunt ’t Dierenparadijs lokale initiatieven zoals Zoetermeer On Stage en de Voedselbank voor Dieren.

Patricia is initiatiefnemer van de Nederlandse Dag van de Teckel. Een jaarlijks terugkerend evenement dat duizenden bezoekers trekt. “Vorige editie hadden we meer dan 1000 teckels en bezoekers uit heel Europa”, vertelt ze vol trots. “Het is ontstaan uit een stage-opdracht en inmiddels een van onze bekendste evenementen.”

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-