iftar maaltijdAltijd al meer willen weten over de ramadan? Wil je wel eens meedoen aan een iftar-maaltijd? Kom dan op 19 maart naar wijkbibliotheek Rokkeveen. De maaltijd die moslims tijdens de ramadan na zonsondergang eten, wordt iftar genoemd.

In wijkbibliotheek Rokkeveen organiseert de bibliotheek samen met Iloz Zoetermeer een iftar, voor moslims en niet-moslims. De avond start om 18.00 uur met een korte inleiding over de ramadan en de iftar. Wethouder Ingeborg ter Laak leest voor uit een boek en na gelegenheid tot gebed wordt het eten opgediend.

Tijdens de maaltijd ga je onder leiding van gespreksleiders met je tafelgenoten in gesprek over de ramadan, de iftar en vasten in het algemeen. De maaltijd duurt tot ongeveer 19.30 uur.

Deelnemen

Deelname aan de iftar is gratis, maar vanwege een beperkt aantal plekken is aanmelden noodzakelijk. Meld je aan via www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-