IMG 6984 2Het Atelier van Eigen Wij geeft een workshop schilderen bij de tijdelijke Pop-Up Expo ‘Zoetermeer, toen, nu en straks’ die in een leegstaand pand aan het Stadhuisplein te zien is. Vorig jaar maakten de atelierleden al een schilderij hoe zij Zoetermeer zien in het jaar 2040.

Op zaterdag 23 maart zullen Daphne, Desi en Marion van 13 - 17 uur met veel enthousiasme deelnemers aansporen een schilderij te maken met ieders eigen visie op Zoetermeer. Dat mag een voorstelling uit het verleden zijn, iets van nu of de visie op Zoetermeer in de toekomst.
De inspiratie en stimulans zal zeker in een omgeving als van de expo wel gevonden worden. Daarnaast zijn alle ‘ontzamelingen’ van Museum de Voorde ook aanwezig als inspiratie.
Deelname is gratis, aanmelden niet nodig.

Stichting Eigen Wij aan de Voorweg 112, heeft sinds vorig jaar een eigen Atelier gerealiseerd, waar elke week op donderdagochtend en op elke 2e zaterdagochtend van de maand een Atelier-workshopochtend is. Voor €15 kun je met een strippenkaart 3 workshops volgen, die elke keer anders zijn. Op www.eigenwij.nl vind je meer info en op social media wordt een agenda weergegeven. Ook hier geldt; aanmelden niet nodig en eerste keer deelname is gratis. De koffie en thee is ook gratis.

Voor of na uw bezoek aan de schilderworkshop kunt u een bezoek brengen aan de ‘Ontzameling’ van Museum de Voorde of Pop-Up Expo ONS Zoetermeer – toen, nu en straks van gemeente Zoetermeer. De tijdelijke expo toont een stad die nooit stilstaat. Van een dorpsgemeenschap van 10.000 inwoners toen tot een samenleving van 128.000 inwoners nu. De tentoonstelling laat zien hoe Zoetermeer zich in de tijd heeft ontwikkeld en blijft ontwikkelen zodat Zoetermeer nu en straks een stad blijft waar het fijn wonen, recreëren, werken en ondernemen is. Medewerkers van de gemeente Zoetermeer zijn aanwezig om met u in gesprek te gaan over thema’s als mobiliteit, economie, wonen, voorzieningen, energie en buitenruimte.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-