Rokkeveen PASEN 30 3 24Het zonnetje schijnt weer af en toe, de krokusjes komen tevoorschijn en Pasen staat  voor de deur! Op zaterdag 30 maart is het alvast een vrolijk Pasen in winkelcentrum Rokkeveen en klinkt er gezellige muziek tussen 12.00 en 16.00 uur in de wandelgangen en buiten in het centrum.

Allereerst spelen twee bekende jazzie heren de sterren van de hemel en wordt er veel gezelligheid gebracht tijdens het doen van de Paasinkopen. De heren zijn gekleed in een vrolijke gele blouse en spelen mobiel door het centrum, zo kunnen ze zich overal even laten horen.

De heren worden afgewisseld door een enthousiast dames trio. Drie energieke en spontane zangeressen op gitaar, contrabas en viool. Ze zijn aan elkaar gewaagde muzikanten en spelen een bekend en populair repertoire. Ze interacteren moeiteloos met elk publiek. Deze vrolijke dames wisselen de heren af, zodat er continu muziek is in Winkelcentrum Rokkeveen. Uiteraard zijn ook de dames gekleed in toepasselijke voorjaarsoutfits.

Bij de winkeliers van Rokkeveen kunt u natuurlijk volop terecht voor alle boodschappen voor tijdens het lange Paasweekend, van Paasbrood tot kaasplankje, van vrolijke Paasoutfit, tot wandelschoenen, heerlijke hapjes uit 1 van de horeca gelegenheden, een vrolijk boek, alles onder 1 dak.

Voor meer informatie kijkt u op de website www.winkelcentrumrokkeveen.nl.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-