RolstoelOok dit jaar wordt er weer gerold door Zoetermeer. Van maandag 27 mei t/m donderdag 30 mei is er weer de Rolstoelvierdaagse. De organisatie van de Rolstoelvierdaagse is op zoek naar enthousiaste begeleiders voor alle deelnemers en naar verkeersbegeleiders.

Elk jaar is de Rolstoelvierdaagse een fantastisch evenement en een onvergetelijke wandeling. Vanaf verschillende locaties wordt er een wandeltocht van 2,5 tot 4 km gemaakt. Op donderdagavond wordt er afgesloten in het Stadshart van Zoetermeer, waarbij de burgemeester aanwezig zal zijn. Ook worden er, na afloop, kleine feestjes gevierd op de verschillende startlocaties. Voor mensen die geen gebruik maken van een rolstoel, maar wel slechter ter been zijn, is er ook de mogelijkheid om mee te doen. In overeenstemming met de organisatie, kan die week gebruikgemaakt worden van een leenrolstoel.

Oproep voor vrijwilligers 

De organisatie op zoek is naar enthousiaste begeleiders zoeken voor alle deelnemers. Daarnaast zijn verkeersbegeleiders hard nodig op één of meerdere dagen. De consumpties, medailles, gezelligheid en goede wandelroutes worden hierbij verzorgd. Zorg jij voor duwkracht en aandacht? 

Mogelijk door sponsoring

De Rolstoelvierdaagse wordt georganiseerd door Palet Welzijn in samenwerking met WelThuis, de gemeente Zoetermeer, winkelcentrum Stadshart Zoetermeer en andere sponsors en fondsen, zoals Stichting Welzijn Senioren, Bladt Charity, Fonds 1818 en klein geluk FNO. Deelnemers sluiten bij de Rolstoelvierdaagse aan vanuit diverse verpleeghuislocaties en vanuit dienstcentrum Rokkeveen in de wijk.

Rollend of duwend? Aanmelden kan direct!

Ga naar https://rolstoel4daagse-zoetermeer.nl voor meer informatie, aanmelden, deelnemende locaties, starttijden en contactgegevens. Ook kunt u mailen voor informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-