F6CFBC9D 2BC4 4F97 9B65 E596F123B90CWelkom bij de agenda van Zoetermeer, waar een scala aan activiteiten en evenementen te vinden is. Dit weekend staat er weer genoeg op het programma om van te genieten, en we lichten er een paar voor je uit.

Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, sport of gewoon ontspanning zoekt, de agenda van Zoetermeer biedt voor ieder wat wils. We hebben enkele hoogtepunten geselecteerd om je op weg te helpen, maar vergeet niet dat je altijd terechtkunt op onze agenda voor een volledig overzicht. Dus laat je verrassen en ontdek wat Zoetermeer te bieden heeft!

Dit weekend kun je o.a. genieten van een:

Architectuurwandeling: Het Tweelingdorp Zoetermeer-Zegwaart groeide in de 20ste eeuw uit tot een geslaagde New Town. Tijdens de lunchwandeling wordt er, op een rondje om de Grote Dobbe en door de Zoetermeerse Dorpsstraat én een kort bezoek aan de Stadstuin in het stadscentrum, ‘stilgestaan’ bij de historische dorpskern en de unieke binnenstad van Zoetermeer. Meld je aan via de website van www.ArchitectuurPuntZoetermeer.nl

Cantiamo Operette ‘Viktoria und ihr Isar’
Viktoria is een Hongaarse gravin, die denkt dat haar echtgenoot, een huzaar, is omgekomen in de Eerste Wereldoorlog. Ze trouwt met een Amerikaan en bouwt een nieuw leven op in het Amerikaanse consulaat van Tokio. Dan blijkt haar eerste echtgenoot toch nog in leven te zijn. Deze operette in 3 akten is gecomponeerd door Paul Abraham met het wereldberoemde “Reich’ mir zum Abschied noch einmal die Hände”
Stadstheater, Theaterplein 10
https://stadstheater.nl/

Pub-quiz : De Kiki’s pub-quiz bestaat uit verschillende rondes met vragen over uiteenlopende onderwerpen. Onze quizmaster zal de vragen stellen en teams kunnen hun kennis testen door de juiste antwoorden te geven. Het draait niet alleen om feitenkennis, maar ook om algemene kennis, creativiteit en samenwerking. Een gezonde dosis competitie maakt de avond extra leuk.
Waar: Kiki at Franx, Vlamingstraat 1
inschrijven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoetermeer Actief wenst je een heerlijk weekend  toe.

  

-advertenties-

-goede doel-