Egelhuisje van de Piëzo Ambachtenwerkplaats voor winnaar Landelijke Opschoondag fotograaf Leon KoppenolTijdens de Landelijke Opschoondag hebben werknemers van diverse organisaties meegedaan aan de actie ‘Prikken voor Egels’. De winnaars van deze geslaagde actie waren de werknemers van Alfa Accountants. Zij hebben een egelhuisje van de Piëzo Ambachtenwerkplaats in ontvangst genomen.

De werknemers van de organisaties hebben aan deze actie meegedaan om er zo voor te zorgen dat egels en andere kleine dieren niet kunnen stikken in het zwerfafval. Het egelhuisje is afkomstig uit de Upcycle Store van de Piëzo Ambachtenwerkplaats.

De Piëzo Ambachtenwerkplaats en Egelopvang Zoetermeer werken nauw samen. De Egelopvang Zoetermeer zorgt niet alleen voor de egels in onze stad, maar ook voor de egels in buurgemeente Lansingerland.

Heb je ook interesse in een egelhuisje of wil je weten wat de Piëzo Ambachtenwerkplaats voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Milou van Loenen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-11715238.

Fotograaf: Leon Koppenol

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-