meizelfIn Oosterheem zijn de Koningsspelen op vrijdag 26 april de start van de OntwikkelMeizelf maand. De maand is een samenwerking tussen de gemeente Zoetermeer, Jumbo Oosterheem en basisschool De Oranjerie, speciaal gericht op de kinderen van Oosterheem en hun families.


Ontwikkel ‘mei’zelf legt de nadruk op de kernwaarden van gezondheid, sport en welzijn. Door een breed scala aan workshops en activiteiten, zowel binnen als buiten de schooluren, worden alle basisschoolkinderen en hun ouders betrokken. Er zijn interactieve lessen over voeding en lichaamsbeweging en workshops gericht op mentaal welzijn en sociale verbinding.

Op de website van de actie, ontwikkelmeizelf.nl, zijn alle workshops te zien, zoals een workshop koken met Jumbo, supermarktsafari of korfbal. Daarnaast start Jumbo in de meimaand de spaaractie spaar voor je basisschool. De winkel stelt 7.500 euro beschikbaar voor sportattributen voor de kinderen op het schoolplein. Klanten krijgen bij iedere besteding van 10 euro een munt die zij kunnen inleveren in de box van hun school om mee te sparen.
Op woensdag 29 mei wordt de ontwikkel ‘Mei’zelf maand afgesloten met ‘De Jumbo Kidsrun’, een sportieve run waar alle kinderen van de basisscholen zich voor kunnen inschrijven.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-