Bevrijdingsfestival foto R Poots copyBevrijdingsfestival Zoetermeer opent om 13:15 uur op de Markt met het ontsteken van het vrijheidsvuur, dat vanuit Wageningen door hardlopers naar Zoetermeer gebracht wordt. In de namiddag start ook het programma op het Oostwaarts en Nicolaasplein.

Het festivalterrein op de Markt opent om 12:45 uur voor een levendig middagprogramma tot 18:00 uur. Senioren kunnen 's ochtends genieten van het bevrijdingsconcert, terwijl gezinnen later kunnen deelnemen aan activiteiten zoals een kinderdj, een optreden van Ernst Bobbie en de rest, en diverse kinderactiviteiten. Vanaf 16:00 uur gaat het festival verder met een spetterend programma voor jongvolwassenen, met live muziek van zowel lokale als nationaal bekende dj's en artiesten. Het officiƫle avondprogramma begint om 18:00 uur en eindigt om 23:00 uur.
Zorg dat je tijdig aanwezig bent vanwege de verwachte drukte. Voor mindervalide bezoekers is er een speciaal miva-platform beschikbaar, waarvoor men zich uiterlijk twee dagen van tevoren kan aanmelden op bevrijdingsfestivalzoetermeer.nl om verzekerd te zijn van een plek. Bezoekers kunnen het best te voet of met de fiets komen, waarbij fietsen gestald kunnen worden tegenover Puur aan de Dobbe en schuin voor het Nicolaasplein.

Programma Markt

 

 Programma Markt- Nicolaasplein  Programma Oostwaarts
 Timetable markt Nicolaasplein avond  Timetable oostwaarts

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-