Het JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Wat is een leerwerktraject?

5. Wat is een leerwerktrajectHeb je zin om iets nieuws te leren én tegelijkertijd geld te verdienen met werk dat je echt leuk vindt? Dan is een leerwerktraject misschien wel iets voor jou!

In een leerwerktraject ga je aan de slag bij een bedrijf of organisatie terwijl je ook naar school gaat. Je volgt een opleiding om een diploma te halen voor jouw droombaan. Plus, je doet ook nog eens praktijkervaring op bij je nieuwe werkgever én krijgt daarvoor betaald. Een echte win-win situatie, toch?

Het mooie is dat je een leerwerktraject kunt volgen ongeacht je leeftijd of opleidingsniveau. Het draait er vooral om dat dit traject van werken en leren goed bij jou past.

Aanmelden voor een leerwerk opleiding (BBL) kan via een school, of door te solliciteren voor een leerwerk traject via een vacature website.

Vind je het lastig om te bepalen wat bij je past? meiKom dan langs bij het JIP! Heb je vragen over belastingaangifte of bijvoorbeeld school, studie, wonen, seksualiteit of zorgen voor jezelf? Bel, app, mail of kom gerust langs bij het JIP.

Jip Zoetermeer:

Stadhuis Forum
Stadhuisplein 1
2711 BE Zoetermeer (ingang bibliotheek 2e etage)

Telefoon: 070 205 3500
WhatsApp: 06 15 888 955.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Check www.jiphaaglanden.nl  voor meer informatie.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-