FLYER KTG page 0001 1Van vrijdag tot zondag is er dit weekend elke dag muziek bij JJ Music House in het Van Tuyllpark. Vrijdagavond is er een optreden van Funky Bluetooth & Friends, zaterdag staat Coverband Kiss the Groove op het programma.

Vrijdagavond 10 mei belooft het een swingende avond te worden met de 7-mans formatie Funky Bluetooth & Friends. Het repertoire van deze coverband bestaat uit soul & funky latin covers in een eigen jasje gestoken, naast een aantal eigen nummers. De band bestaat uit nationale ervaren muzikanten, waaronder keyboardspeler Fready, hij heeft getoerd met Candy Dulfer en percussionist Daniel, hij toerde met Massada.
Het optreden begint om 20.30 uur, entree € 10,-. Tickets zijn verkrijgbaar via www.jjmusichouse.nl en aan de deur.

Het optreden van Coverband Kiss the Groove start zaterdagavond om 20.30 uur. Kiss the Groove, opgezet door Frank van Duijne, is 9 man sterk. Ze spelen voornamelijk Funk, Soul en Pop. Ze staan vooral bekend voor hun altijd energieke performance die het publiek goed weet op te zwepen.

Het muzikale weekend wordt zondagmiddag 12 mei afgesloten door Rockodonts met een gevarieerd aanbod aan muziekstijlen met optredens van de bands dBidh en Fancy Blue. dBidh is een zestal 70+ muzikanten die met veel plezier en enthousiasme hun ‘mannetje’ staan met een leuk en gevarieerd repertoire. Met nummers van Jerry Lee Lewis tot Herman Brood en van Bowie tot Pink Floyd. Dikwijls met een eigen twist maar vooral met veel energie, waarbij stil blijven zitten geen optie is.

Fancy Blue is eveneens een enthousiaste allround band, bestaande uit vijf muzikanten. Hun rijk diverse repertoire staat vol met classic rock-, pop- en blues covers van vele bekende artiesten met hits van toen en nu. Fancy Blue speelt de muziek met passie, puur en recht uit het hart.

Rockodonts begint om 15.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.jjmusichouse.nl 

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-