DSC 7194De Avond4daagse Zoetermeer steunt dit jaar het goede doel van ‘Stichting Happy days’. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen van minderbedeelden op zomerkamp kunnen zodat ze ook van een leuke zorgeloze zomervakantie kunnen genieten.

Voor het goede doel wordt statiegeld verzameld van flesjes en blikjes die in de opvangbakken (oranje petflessen) worden gedoneerd. De opvangbakken zijn ter beschikking gesteld door ‘Schoon is gewoon’, van de gemeente Zoetermeer. Alle wandelaars kunnen meedoen met hun actie door hun flesjes en blikjes in de opvangbakken te doneren. Natuurlijk horen meegebrachte flesjes in deze bakken terechte te komen, maar de wandelaars kunnen ook onderweg goed opletten of er blikjes en flesjes langs de kant liggen en deze opruimen en doneren.

Wisselbokaal

Dit jaar kunnen de scholen wederom een wisselbokaal winnen, om te winnen wordt er gekeken naar o.a. sportief gedrag, enthousiasme, originaliteit. De jury zal bestaan uit alle vrijwilligers van de Avondvierdaagse die plusjes en minnetjes bijhouden per school waaruit een uiteindelijke winnaar zal komen. De prijs wordt na de vierdaagse op school uitgereikt. Aan deze prijs zit een sportieve dag gekoppeld, verzorgd door Gro up, deze dag is voor de hele school.

Start Avond4daagse Zoetermeer

De Avond4daagse Zoetermeer start op maandag 13 mei om 17:45 uur op de Markt, waar alle kinderen met elkaar een leuke warming up doen. De feestelijke intocht en afsluiting van de Avond4daagse is op donderdag 16 mei, met vele leuke activiteiten op de Markt. De wandelaars zullen met muziek ingehaald worden en begroet door burgemeester Bezuijen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-