zoet op zaterdag xDe eerste markt van Zoet op Zaterdag, in Buurttuin de Zoete Aarde, zal zaterdag 1 juni weer van start gaan. In de buurttuin zijn dan allerlei activiteiten, muziek en leuke kraampjes te vinden met veelal zelfgemaakte producten.

De muziek wordt afwisselend verzorgd door Kees Vermeulen en Mark McCarvin. Aan de Zoete Tafel kan geknutseld worden, dit keer is het onderwerp kleien, helemaal naar eigen inzicht.

zoet op zaterdagIn de tuin staan kraampjes waar je naar hartenlust kan snuffelen tussen bijzondere en creatieve producten. Zo is er weer keramiek, haakwerk, vogelhuisjes en Insectenhotels en sieraden. Wie trek heeft kan terecht bij Poffertjes van de Tuin of Taarten van Sonja.

Voor elk wat wils dus komende zaterdag in Buurttuin Zoete Aarde aan de Broekwegzijde 195, tegenover basisschool De Elzenhoek. De markt begint om 11.00 uur en stopt om 15.00 uur. Op www.zoeteaarde.nl is veel info over de buurttuin te vinden.
Ook op zaterdag 6 juli, 3 augustus en 7 september zal er weer een Zoet op Zaterdag zijn in de tuin.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-