Elzenhoek sponsorloopElzenhoek sponsorloop 2Basisschool de Elzenhoek in De Leyens heeft donderdag 23 mei een sponsorloop gehouden voor een goed doel. Juf Anneke Roels, van groep 1c, kreeg zelf te maken van kanker en zet zich in om geld op te halen voor onderzoek door mee te doen aan de Alpe D’Huzes actie.

Juf Anneke: “Op donderdag 6 juni ga ik als survivor de Alpe D’Huzes lopen. De Elzenhoek heeft voor dit mooie doel een sponsorloop georganiseerd en alle kinderen hebben zich heel hard ingezet om zoveel mogelijk rondjes te lopen over de stormbaan! Ook de kinderen van mijn groep, 1C , hebben heel enthousiast mee gerend. Best bijzonder omdat ze nog maar 4 en 5 jaar oud zijn!”

Het is nog niet bekend hoeveel er is opgehaald met de sponsorloop, maar het brengt juf Anneke in ieder geval een stuk dichterbij het streefbedrag dat ze met de Alpe D’Huzes actie wil ophalen, €2500.
Wil je juf Anneke en het onderzoek naar kanker ook steunen? Via haar persoonlijke pagina kun je doneren voor de actie: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/s/22830/28495

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-