Overname Roelofswaert door Auto Kuipers juni 2024 foto 2Aankomend weekend draagt Rob Roelofswaert officieel de sleutel van zijn schadeherstelbedrijf over aan Melvin Kuipers, eigenaar van zijn gelijknamige autobedrijf. Deze ontwikkeling was een logische stap gezien de jarenlange samenwerking en de uitbreiding van de dienstverlening van Auto Kuipers.

Al jaren zakelijk bevriend

Rob en Melvin werkten al jaren samen. De visie van beide ondernemers sluiten nauw bij elkaar aan: streven naar de hoogst haalbare klanttevredenheid tegen betaalbare service. Daar konden zij zichzelf altijd samen in vinden. In 1995 startte Rob zijn bedrijf aan de Edisonstraat in Zoetermeer. In 1999 verhuisde hij naar de Fokkerstraat 14-16 omdat er behoefte was aan meer bedrijfsruimte. Rob zegt over de overname: “Ik ben blij dat we het stokje kunnen overdragen aan Auto Kuipers, die ondertussen een grote naam heeft opgebouwd in de regio. Na 30 jaar ondernemen blijft het onwerkelijk om te stoppen met werken. Na alle jaren hard werken en het bedrijf zien groeien, wordt het nu tijd om te gaan genieten samen met mijn vrouw. Ik ben blij dat Melvin mijn bedrijf voortzet met net zoveel passie als ik altijd had.”

Naast het huidige ervaren personeel, komen nog twee gespecialiseerde schadeherstellers in dienst die op 1 juni starten. Ook Rob zelf is de eerste weken na overname nog aanwezig.

Vierde vestiging Kuipers

Voor Auto Kuipers is het een mooie uitbreiding en een laatste toevoeging aan alle diensten die het bedrijf biedt op het gebied van mobiliteit. Met de komst van Autoschade Kuipers, is de vierde vestiging van Kuipers een feit. 15 jaar geleden begon Melvin zijn bedrijf in Zoetermeer zonder bedrijfsplan of financiële middelen. Het oorspronkelijke bedrijf van Melvin, Auto Kuipers, is sinds 2022 gevestigd in een energieneutraal nieuwbouwpand aan de Wiltonstraat 2a. Hier werken ondertussen 14 collega’s. Zeven jaar geleden opende Melvin samen met zijn broertje Jordy Kuipers een tweede vestiging in Scheveningen. Een jaar geleden werd de derde vestiging in Leidschendam geopend, samen met compagnon Glenn Mourik. Auto Kuipers heeft al vaker in de spotlights gestaan, want in 2017 én in 2023 werd het bedrijf uitgeroepen tot Beste Bovag Autobedrijf van Zuid-Holland.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-