foto toernooi 1Op zondag 2 juni heeft Sportschool Da Graça deelgenomen aan de eerste editie van het Shiai-Jo katatoernooi. Met 15 deelnemers, 3 scheidsrechters en 2 coaches werd vroeg in de ochtend koers gezet in de richting van Amersfoort.

Het toernooi begon met de groepskata’s, waarin er voor Da Graça twee teams uitkwamen: team 1 met Sensei Rick, Senpai Lyanne en Jens en team 2 met Michael, Thomas en Rishaan. Na een heftige strijd tegen een andere groep én tegen elkaar is de groep van Sensei Rick, Senpai Lyanne en Jens geëindigd op een welverdiende eerste plaats en de groep van Michael, Thomas en Rishaan op een mooie tweede plaats.

Na de groepskata was het tijd voor de individuele kata’s, waar de volgende prijzen werden behaald: 1e plaats Loïs, Daniel, Jamairo en Jens, 2e plaats Rishaan en Solina en op de 3e plaats Amber.

Michael, Ellinoor, Thomas en Niesje zaten in dezelfde categorie als Jens en Solina, wat voor een mooie onderlinge strijd zorgde. Edith, Michael, Ellinoor, Thomas, Niesje en Keyan lieten mooie kata’s zien maar vielen helaas buiten de prijzen.

De coaches Sensei Erwin en Sensei Rick hebben de deelnemers de hele dag goed begeleid en ondersteund en de scheidsrechters Senpai Antoinette, Senpai Anjay en Senpai Bahram hebben op deze dag weer ervaring opgedaan bij het beoordelen van de kata’s. 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-