20240531 46135
Het Wilmahuis is een zelfstandige en professionele jeugdhulporganisatie. Zij vangen ‘thuiszitters’ op, die om welke reden dan ook uitgevallen zijn in het huidige onderwijssysteem. Van Soroptimistclub Zoetermeer e.o. kreeg het Wilmahuis een Licht-Zandtafel.

In het Wilmahuis worden de ‘thuiszitters’ opgevangen tijdens de schooluren en worden zij zodanig begeleid dat ze weer terug kunnen stromen in passend onderwijs. De Licht-Zandtafel is om te leren, te experimenteren, voor therapeutische doelen en om te spelen. Het Wilmahuis is in 2020 verhuisd naar Buytenwegh en is nu gevestigd aan de Carry van Bruggenhove in Buytenwegh. Er worden op dit moment ongeveer 30 kinderen begeleid.

 20240531 46132  20240531 46138


Het geld voor de licht-zandtafel is bijeengebracht met een in februari gehouden bridgedrive. Maaike Huizer, president van de club heeft samen met Carla Kotter-Wap de tafel op vrijdag 31 mei 2024 overhandigd aan het team van het Wilmahuis.
De Soroptimistclub Zoetermeer e.o. is onderdeel van Soroptimist International, de grootste serviceorganisatie voor vrouwen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-