Bij JJ Music House kun je weer de hele zomer genieten van ‘Live op ‘t Terras’ optredens. Elke zondag spelen twee bands of artiesten op het sfeervolle terras en kun je met een glas in de hand genieten van het optreden. Deze zondag, 11 augustus, treden op: EMMA en duo Inge en Anne.

Een optreden van EMMA is een verrassende, semi-akoestische voorstelling met anekdotes, muzikale verhalen en toffe, soms maatschappij-kritische en verkeerd begrepen songs. EMMA bestaat uit vier vrienden die veel lol beleven aan samen muziek maken en hun enthousiasme over de plaat en zijn verhaal graag met je delen. EMMA bestaat uit Erik Kraaijestein (zang, gitaar, toetsen), Michel van Nes (zang, bas, mandoline, percussie), Miranda Groenendijk (zang, melodica, percussie) en Annemarie van der Wijk (zang, piano, percussie).

auInge Kissen en Anne van Delden zijn moeder en dochter. Muziek is hun passie. Na het VWO zou Anne graag naar het Conservatorium gaan. Dat duurt nog even, want volgend jaar gaat ze naar 4 VWO. Anne volgt pianolessen en sinds kort ook gitaar-en drumles. Door muziek te maken en op te treden met haar moeder kan Anne podiumervaring opdoen. Anne speelt ook in verschillende bandjes, waarbij ze zowel toetsen als gitaar speelt. Inge studeerde 26 jaar geleden af aan het Conservatorium. Optreden met haar dochter is een droom die werkelijkheid is geworden. Inge en Anne spelen heerlijke luistermuziek van bekende nummers. Leun heerlijk achterover en geniet van de krachtige en warme stem van Inge en de muzikale begeleidingen van Anne op piano en gitaar.

Aanvang van de ‘Live op ‘t Terras’ optredens is om 15:00 uur, het terras gaat 30 minuten voor aanvang open. Het optreden duurt tot 18:00 uur en de entree is € 5,-.

JJ Music House vind je in het Van Tuyllpark, Van der Hagenstraat 34a.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-