Bij JJ Music House kun je weer de hele zomer genieten van ‘Live op ‘t Terras’ optredens. Elke zondag spelen twee bands of artiesten op het sfeervolle terras en kun je met een glas in de hand genieten van het optreden. Deze zondag, 18 augustus, treden op: Marlowe en David.

JJMH21 7 Linda vdr Linden 300x300Marlowe Mcqueen zingt en speelt vrolijk verhalende liedjes, broeierige ballads en vlotte viool deuntjes (op de gitaar) uit het Appalachen gebergte en de Keltische traditie. Geboren in Londen, woont hij nu in Den Haag waar hij een deel van de groeiende Old-time- en folk muziekscene is.

Op 15-jarige leeftijd wordt David geaccepteerd als student aan het Conservatorium van de Universiteit van Guadalajara waar hij de richting klassieke gitaar studeert. Hij neemt tijdens zijn studietijd deel aan een grote hoeveelheid nationale gitaar festivals waarvoor hij door heel México rondreist. Na zijn terugkeer uit Spanje geeft David een solo tour door de gehele staat Jalisco in México, waarbij hij in alle plaatsen een optreden verzorgd. Omdat David zijn passie voor muziek zo graag deelt met anderen, nam hij ook regelmatig deel aan lokale liefdadigheidsprojecten, door het geven van gratis concerten en het lesgeven aan kinderen uit de achterstandswijken. Daarnaast zijn de opnames voor zijn solo CD in volle gang en is David bezig met de voorbereidingen van een Europese tour waarbij hij naast Nederland onder andere Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Spanje aan zal doen.

Aanvang van de ‘Live op ‘t Terras’ optredens is om 15:00 uur, het terras gaat 30 minuten voor aanvang open. Het optreden duurt tot 18:00 uur en de entree is € 5,-.

JJ Music House vind je in het Van Tuyllpark, Van der Hagenstraat 34a.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-