Bij JJ Music House kun je weer de hele zomer genieten van ‘Live op ‘t Terras’ optredens. Elke zondag spelen twee bands of artiesten op het sfeervolle terras en kun je met een glas in de hand genieten van het optreden. Deze zondag, 1 september, treden op: Marlowe & Juliëtte en R&R.

JJMH21 7 Linda vdr Linden 300x300Marlowe & Juliëtte vormen een intiem en swingend duo van zang en gitaar. Ze verkennen de melodieën van het Great American Songbook met originele arrangementen en een luchtige, speelse benadering. Op zang, Juliëtte heeft een achtergrond in jazz maar ook in theater, waar ze heeft opgetreden tijdens dinershows en musicalproducties door heel Nederland. Op gitaar heeft Marlowe een scala aan invloeden, van jazz tot folk en rock, en runt hij een gitaarschool in Rijswijk. Dit optreden bevat Amerikaanse jazzklassiekers en showtunes, een handvol standards uit andere landen zoals Brazilië en Frankrijk, en een paar populaire nummers die zich lenen voor een jazzinterpretatie.

R&R zijn twee heren die sinds kort een duo vormen. Beiden geboren en getogen in Zeeland, maar via omwegen terechtgekomen in Zoetermeer (Ruud) en Rotterdam (Rik). Rik is de benjamin en Ruud de oude ‘rot in het vak’. Ze kennen elkaar al wat langer en momenteel spelen zij in de band 8 Miles High. Tijdens één van de oefeningen met de band ontdekten ze, dat ze samen een goed duo vormen. Al snel was besloten dat ze, naast het spelen in 8 Miles High ook als duo het land in willen om op te treden. Rik speelt toetsen en gitaar. Met zijn 24 jaar heeft hij toch al in verschillende bands gespeeld en opgetreden. Ruud is zanger en percussionist en heeft een berg ervaring. Hij heeft aan vele talentenjachten meegedaan, van de Soundmixshow tot The Voice Senior. Ooit is hij begonnen als drummer en later is hij gaan zingen. Hij heeft door de jaren heen in verschillende band gespeeld en opgetreden. R&R heeft een breed repertoire in het genre classic pop songs, zoals Sting, Carole King, The Eagles en Billy Joel.

Aanvang van de ‘Live op ‘t Terras’ optredens is om 15:00 uur, het terras gaat 30 minuten voor aanvang open. Het optreden duurt tot 18:00 uur en de entree is € 5,-.

JJ Music House vind je in het Van Tuyllpark, Van der Hagenstraat 34a.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-