VADERDAG poster RokkeveenVaderdag valt dit jaar op zondag 16 juni en op zaterdag 15 juni aanstaande geeft winkelcentrum Rokkeveen hier extra aandacht aan in het winkelcentrum. Het EK voetbal start op vrijdag 14 juni, een mooie gelegenheid om Vaderdag te combineren met het EK.

Op de foto met de Oranje EK Leeuw

Een herinnering aan de start van het EK voetbal 2024, een foto met de oranje leeuw in Rokkeveen. Deze oranje leeuw loopt door het centrum samen met een EK begeleidster. Leuk om de volgende dag naar je vader te sturen, of om juist op deze zaterdag op de foto te gaan met je vader of opa! De foto kun je zelf maken, een EK selfie of kan de begeleidster maken.

Say cheese in oranje

Een enthousiast muziek duo vandaag niet alleen in geel, maar ook in EK oranje kleuren. Zij zingen heerlijke Hollandse nummers, zorgen voor sfeer en een lach op het gezicht. Vaderlandse muziek op deze gezellige zaterdag.

Natuurlijk hebben de winkeliers allemaal genoeg leuks, lekkers en moois in huis voor iedereen om er een geslaagde Vaderdag van te maken.

Vanaf woensdag 12 juni aanstaande gaat er een EK kassabonnen spaaractie van start, iedere week zijn er weer leuke oranje EK prijzen te winnen. Dus shop in Rokkeveen en bewaar de kassabon, lever deze in met de flyer en win een leuk boeket, EK taart, oranje bubbels of een lekker BBQ pakket.

Ook hangt het centrum vanaf woensdag 12 juni vol met voetballen, op alle ramen en etalages zijn stickers geplakt. Schat of tel het aantal ballen en win. Deelname flyers zijn verkrijgbaar in het winkelcentrum vanaf woensdag 12 juni.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-