OranjeDomeSilverDome wordt omgetoverd tot OranjeDome. Ter ere van de eerste EK-wedstrijd en als eerbetoon aan alle vaders, vindt het OranjeDome Family Event plaats op zondag 16 juni van 12.00 tot 18.00 uur aan de van der Hagenstraat 20. 

Bij OranjeDome draait het niet alleen om voetbal kijken op een XXL scherm, maar er is ook een scala aan activiteiten en springkussens voor het hele gezin. Zo wordt er onder andere E-Gaming aangeboden met behulp van partner GEE GEE Gaming, hierbij hebben diverse schermen beschikbaar voor goed potje online voetbal, lekker eten & drinken zoals onder andere Frenky’s Frikandellen, LIVE Entertainment met uiteraard een Hollands repertoire, DJ en als kers op de taart kan je balletje trappen met de kanjers van FC De Rebellen. 

Als extraatje voor alle fantastische vaders, wordt er een speciale deal aangeboden: vaders krijgen gratis toegang tot het evenement wanneer ze een gezinsticket aanschaffen. Want wat is er nu mooier dan Vaderdag vieren te midden van voetbal, spelletjes en qualitytime met het gezin.

Tickets voor alle leeftijden zijn €12,95 en er worden ook Familietickets aangeboden voor €38,85 (vaders zijn gratis). Tickets zijn online te bestellen via https://oranje-dome.nl/tickets/ of aan de deur verkrijgbaar.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-