IMG 2637 copy copy copy copy copy copy copy copyOp zaterdagmiddag 22 juni speelt het Harmonie Orkest Zoetermeer een vrolijk concert voor jong en oud in het Bentwoud. Het concert is een samenwerking tussen De Vereniging Vrienden van het Bentwoud en het Harmonieorkest.

Samen organiseren zij dit concert alweer voor de vierde keer. Dit jaar spelen de muzikanten een programma vol bekende muziek waarbij het haast onmogelijk is om níet mee te zingen. Geniet van het wereldberoemde Summertime van George Gershwin of de hits van ABBA. Swing met Fly me to the Moon van o.a. Frank Sinatra, zwijmel weg op een medley van Grease en brul mee met de Lion King!

Het concert vindt plaats in het deel van Bentwoud gelegen tussen Benthuizen (tegenover de brandweerkazerne) en Zoetermeer en is wandelend of met de fiets goed te bereiken. U bent van harte welkom en u kunt op elk moment komen luisteren.

Het concert is van 14.30 – 16.30 uur. Neem een stoeltje of picknickkleed (en -mand) mee, luister naar de enthousiaste muzikanten en zing mee!

Als het regent gaat het concert niet door. Informatie vindt u dan op de website van de Vrienden van het Bentwoud www.bentwoud.info.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-