palet feest2palet feest4KC Het Palet viert deze week zijn 35-jarig lustrum met een reeks feestelijke activiteiten. Op maandag begon de feestweek met de onthulling van het nieuwe logo door de leerlingenraad. Onder begeleiding van een brassband trokken de kinderen door de buurt om deze mijlpaal te vieren.

Er was een graffiti-workshop voor de oudere kinderen, terwijl de kleuters een speciale workshop kregen van een aantal leerkrachten. De stormbaan was klaar voor de leerlingen vanaf groep 4, en de jongere kinderen, (peuters van Gro-up, groepen 1 t/m 3), konden zich uitleven op het springkussen.

Op dinsdag gingen de leerlingen op schoolreis. De groepen 1 t/m 3 bezochten de Julianatoren, terwijl de oudere leerlingen, vanaf groep 4, een dag vol avonturen in de Efteling beleefden. Woensdag was een rustige ochtend waar samen werd gekeken naar een leuke film, buiten gespeeld en spelletjes gedaan.

 palet feest  palet feest3


De donderdag staat in het teken van show. Er zijn verschillende workshops en aan het einde van de dag zullen de klassen hun eigen voorstelling geven. Daarnaast komt er een fotobooth te staan, waarin elke klas een half uur kan doorbrengen om gezellige foto's te maken ter herinnering aan dit lustrum.

Op vrijdag wordt de feestweek afgesloten met verschillende hoogtepunten. Er wordt een luchtfoto gemaakt waarin alle leerlingen en medewerkers samen het getal 35 vormen en aan het einde van de dag is er een knallende afsluiting met een disco verzorgt door een echte DJ, waarbij ook alle ouders welkom zijn.

Foto en video: Leon Koppenol

Wist je dat je Zoetermeer Actief ook kan volgen op WhatsApp? WhatsApp kanalen is nieuw en zorgt voor snelle, korte updates van het nieuws op je telefoon.  Klik op https://whatsapp.com/channel/0029Vag09wT7j6gFD52foS1I  om Zoetermeer Actief Nieuws te volgen op Whatsapp!

-advertenties-

-goede doel-