Rokkeveen Summer Dance 29 6Zaterdag 29 juni tussen 12.00 en 16.00 uur waan je je na de vele natte en koudere dagen in tropische sferen in Winkelcentrum Rokkeveen. Jong en oud worden uitgenodigd op de speciale dansvloer in Winkelcentrum Rokkeveen. Er worden demonstraties gegeven van Bachata, Salsa en Merengue.

Bachata, Salsa en Merengue

Onder leiding van DJ Piƫdro, hij zorgt voor zomerse Latin muziek. Dat wordt gegarandeerd heerlijk swingen en je waant je op een tropisch eiland, want warm wordt je wel van al dat dansen. Naast de demonstraties worden er workshops gegeven, iedereen mag meedoen. Een leuke gelegenheid om in de vakantiesferen te komen en de eerste pasjes alvast goed onder de knie te krijgen. Dat wordt genieten op de dansvloer van de muziek en elkaar!

De winkeliers hebben alles in huis wat met tropisch en vakantie te maken heeft, dus kom gezellig naar Rokkeveen op deze zaterdag. Wil je niet meedansen? Dan kun je alvast shoppen voor je vakantie, de winkeliers hebben tenslotte alles in huis om thuis ook een tropisch weekend te vieren of om je vakantie compleet te maken. Zoals BBQ vlees, een lekkere visschotel, fruit, kaasplankje, frisse borrels, leuke zomer outfits, slippers, zonnebrillen, de leukste tassen en parasols. Of ga je lekker fietsen deze vakantie? Of wil je een vakantie boeken, of lekker lunchen? 

Gratis mocktail

Bij de Tikibar staat een lekkere mocktail klaar voor jong en oud, deze worden gratis uitgedeeld namens alle winkeliers, want bij een dansje en een mooie zaterdag hoort tenslotte een lekker drankje. Kom je gezellig kijken of meedansen? Tot zaterdag 29 juni in WC Rokkeveen.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-