110AZ De Meerbloem RGB copyLionsclub De Meerbloem Zoetermeer zoekt nieuwe leeuwen. Daarvoor organiseren zij in september het event: 'Meet The Lions', bij Restaurant Hoeve Kromwijk. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen heren vanaf 35 jaar met alle facetten van de Lions serviceclub kennismaken.

Lionsclub ‘De Meerbloem’ is een serviceclub. Dat betekent dat De Meerbloem zich inzet voor Zoetermeer in de breedste zin van het woord. Daarvoor organiseren zij jaarlijks diverse activiteiten zoals onder andere: poffertjesbakken voor de Morgenster, de inzamelingsactie voor de Voedselbank, de jaarlijkse speculaasactie en het Zoetermeers Bierfestival. Door deze activiteiten te combineren met gezellige clubavonden, is ‘De Meerbloem’ een echte vriendenclub. En dat al ruim 35 jaar.

De datum van het event: 'Meet The Lions' hangt af van het aantal deelnemers en wanneer zij kunnen, meld je dus snel aan!

Wil je in september een keer op een dinsdagavond van 19:00 tot 21:00 uur aanwezig zijn bij: ‘Meet the Lions ‘, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-