De Lionsclub De Meerbloem organiseert om het jaar een Zomerbanket voor de Zoetermeerse vrijwilligers om waardering uit te speken voor het werk wat zij verzetten en voor hun inzet in de zorg. Ook dit jaar was de keuze gevallen op de Mantelzorg binnen Zoetermeer en de daarbij aangesloten mantelzorgers.

Een 75-tal genodigde mantelzorgers werd op 26 juni een gezellige, geheel verzorgde, avond aangeboden met een buffet van RAS Catering, speciaal bier van ROEM de Zoetermeersefoto 3 Brouwerij,  patat van Patat & More en een muzikale omlijsting van de Eastend Sixteen Swingband.  

Robin de Prie van Mantelzorgcentraal en Christ van Gestel van de Meerbloem openden de avond. “De Lions De Meerbloem staan voor helpen daar waar nodig is. Onze leden wilden dan ook graag in gesprek komen met deze mantelzorgers en hun waardering uiten”, vertelt Christ. "Het idee was dat de mantelzorgers getrakteerd zouden worden op een leuke avond, los van de dagelijkse sores, maar ook om hen de mogelijkheid te geven om hun verhaal te doen."

erik foto 1 foto 2
foto 4 foto 8 foto opening


Na afloop van de avond waren er louter positieve geluiden te horen en was er veel waardering voor deze opzet. “Heel mooi dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt, de drankjes, hapjes, muziek. Alles was perfect geregeld.” De Lionsclub De Meerbloem kan terugzien op een leuke en geslaagde avond voor de groep mantelzorgers. “Ook mantelzorgers hebben behoefte aan erkenning. Zij spelen een rol in het verzorgen van hun naasten. Dat kost tijd en geeft veel stress.  Het is geweldig om te zien dat wij als Lions zoveel mensen blij hebben kunnen maken”.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-