IMG 2695 copyNog maar twee weken en dan is het zover: de 23ste editie van Culinair Zoetermeer. Dit jaar belooft extra bijzonder te worden, want met maar liefst 17 verschillende pop-up restaurants wordt dit de grootste editie ooit.

In het weekend van 5, 6 en 7 juli verandert de Markt in Zoetermeer weer in het grootste en gezelligste terras van de regio. Maak kennis met culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de Zoetermeerse horeca, gecombineerd met heerlijke bijpassende wijnen, speciaalbieren en zomerse cocktails. Met deze 23ste editie zijn er veel vertrouwde namen die weer meedoen, zoals Hudson Zoetermeer, 1892 Eten & Drinken, ROC Mondriaan en Geusz! Ze verwelkomen ook een aantal nieuwkomers op het festivalterrein, waaronder Sféra, Kiki at Franx, Créme de la Crêpe, Golden Tulip, Ministerie van Geluk, The Lemon Spirit. 

72949F89 8490 4C81 864E CC33976CB103Dit jaar is aan alles gedacht, inclusief de kwartfinale van het EK. Er zullen twee grote LED-schermen op de terrassen staan, zodat je niets van de spanning hoeft te missen. Naast de gezellige terrassen en heerlijke lokale culinaire restaurants en bars, zijn er veel activiteiten voor kinderen. Op IMG 2697zaterdag en zondag transformeert Dobbe Eiland speciaal voor de kinderen tot Gamecity Family Island! Kinderen kunnen genieten van stormbanen, kermisattracties enspringkussens waar de kleintjes zich eindeloos kunnen vermaken. Als grote highlight komt Koen Zitoen, bekend van zijn voetbalcontent op TikTok en YouTube, op zondag naar Family Island. Neem je kinderen mee voor een exclusieve meet & greet en speel shootouts met een echte pro.

Culinair Zoetermeer heeft niet alleen een grote food line-up, maar je kan ook drie dagen lang genieten van swingende live muziek van de leukste artiesten en bands uit de regio! Waaronder Funky Pianos, Soulbeach, René van Kooten Band en nog veel meer!

Als klap op de vuurpijl wordt er na afloop van de eerste dag (vrijdag 5 juli) verder gefeest bij Spetters met de Culinaire After Borrel! Met namen zoals Anthony King, Posh E en oud-voetbalinternational Glenn Helder op de drums. De Zingende DJ is de spetterende afsluiter van deze afterparty. 

 Spetters bevindt zich op slechts 200 meter van de Markt.
Festival Culinair Zoetermeer

  • Vrijdag 5 juli: 16.00 – 00.00 uur
  • Zaterdag 6 juli: 13.00 – 00.00 uur
  • Zondag 7 juli: 13.00 – 23.00 uur

Locatie: Markt, Zoetermeer
Entree: Gratis
Website: www.culinairzoetermeer.nl

Wist je dat je Zoetermeer Actief ook kan volgen op WhatsApp? WhatsApp kanalen is nieuw en zorgt voor snelle, korte updates van het nieuws op je telefoon.  Klik op https://whatsapp.com/channel/0029Vag09wT7j6gFD52foS1I  om Zoetermeer Actief Nieuws te volgen op Whatsapp!

-advertenties-

-goede doel-