gast van de raad gereserveerd h1000px copyBent u geïnteresseerd in de taken van raadsleden en de werking van de gemeenteraad? En zou u het leuk vinden om een keer aanwezig te zijn bij een raadsvergadering? Meld u dan nu aan als speciale gast van de raad op maandag 8 juli 2024.

Programma

Na een introductie neemt u plaats op de gereserveerde plekken op de publieke tribune in de raadzaal om (een deel van) de raadsvergadering bij te wonen. Deze begint om 19:30 uur. Na afloop kunt u nog een praatje maken met de raadsleden. Ook de burgemeester zal even langskomen. De agenda voor die avond wordt toegelicht, en er is natuurlijk ruimte om vragen te stellen (niet over persoonlijke kwesties). Enkele raadsleden zullen u graag informeren over de rol van de gemeenteraad en de raadsvergadering van die avond. Als speciale gast van de raad wordt u samen met andere gasten om 18:30 uur ontvangen op het Stadhuis.

Aanmelden

Wilt u gast van de raad zijn op 8 juli? Meld u dan uiterlijk 1 juli per mail aan via www.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'gast van de raad 8 juli 2024' en uw naam en telefoonnummer. Er wordt dan contact met u opgenomen. De bijeenkomst kan alleen doorgaan bij een minimum aantal deelnemers van 10. Er is plaats voor maximaal 15 gasten. De aanmelding is op volgorde van binnenkomst.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-