summer is magicNu het Nederlandse elftal heeft gewonnen van Roemenië, komt JC Events een belofte na: op het evenement The Summer is Magic van 6 juli kan op een groot Led Wall scherm samen worden gekeken naar de kwartfinale Nederland - Turkije.

Op de muziek van DJ Ron Funky Town wordt op alle spannende en win momenten in gespeeld en deinst het publiek vrolijk van Links naar Rechts. De organisatie vraagt het publiek om zoveel mogelijk in het oranje te komen om het Nederlandse elftal te steunen.

Vanwege de wedstrijd is er een kleine verschuiving in de speeltijd van de bands, zodat de laatste band aansluit met de start van de EK wedstrijd om 21.00 uur. Smoorverliefd speelt een half uur eerder, van 17.30 uur t/m 18.30 uur en Massada is vervroegd naar 19.30 uur t/m 20.50 uur.

De start van dit gratis festival op het Nicolaasplein is om 14.15 uur.

De catering op het festival wordt verzorgd door 2 Indonesische cateraars en Hollandse heerlijkheden van Marcel ten Hoope. Vanaf 21.00 uur tot einde wedstrijd betaalt u slechts € 2 voor een biertje.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-