politie auto 10 1Team Handhaving kreeg donderdagochtend 1 augustus een melding binnen over illegaal kamperen langs bij halte Voorweg laag. Ter plekke troffen de handhavers twee personen in een tent aan waarvan één in een zorgwekkende toestand verkeerde. Deze mevrouw was niet aanspreekbaar en onder invloed van drugs.

Omdat de identiteit niet kon worden vastgesteld, de overmatig drugs werd gebruikt en er middelen lagen om drugs toe te dienen werd door de handhavers de politie erbij gevraagd ter ondersteuning. Er werd vervolgens in samenspraak besloten om een ambulance ter plaatse te laten komen voor beoordeling van deze mevrouw.

Ze was na enige tijd weer beter aanspreekbaar, ze gaf aan veel drugs te gebruiken en dat ze graag hulp wilde om hier vanaf te komen. De gegevens van beide personen zijn genoteerd en deze worden gedeeld met de juiste hulpinstanties.

Bron: Handhaving Zoetermeer

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-