Biertje MeerbloemDe Lionsclub De Meerbloem Zoetermeer heeft voor het goede doel een speciaal biertje gebrouwen. Het is een soepel blond bier geworden met een romige smaak en een licht bittere finish. Perfect voor zowel beginnende als gevorderde bierliefhebbers.

Lionsclub De Meerbloem is een serviceclub die regelmatig acties organiseert binnen Zoetermeer. De opbrengst gaat dan steeds naar een goed doel. Deze keer: 'Het Alzheimer Café Zoetermeer'. Het bier is deze zomer gebrouwen door de leden van de Lionsclub bij De Zoetermeerse Brouwerij. “Het was een hele ervaring en best wel een klus. verzamelfotoWij hopen met de opbrengst van deze actie het Alzheimer Café mooi te kunnen ondersteunen. Alzheimer is een slopende ziekte die diep ingrijpt in het leven van familie en vrienden van een patiënt. Het café voorziet in een behoefte aan informatie”, vertellen de ambachtslieden van Lionsclub De Meerbloem. “We hebben 240 liter zowel in kleine flesjes van 330 ml (4 euro) als grote flessen van 750 ml (10 euro).” Wilt u het bier ook proberen en het goede doel steunen, stuur een e-mail met uw bestelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de Lions zorgen dat het bier bij u komt.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-