IMG 2889 copyOp 23, 24 en 25 augustus wordt het Buytenpark omgetoverd tot een magisch elfenrijk tijdens het evenement OBERON. Overdag opent elfendorp Belanore met workshops en een ruitershow. ’s Avonds wandelen bezoekers langs elfenkoning Oberon met optredens vol zang, dans en muziek.

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus aanstaande vindt in het Zoetermeerse Buytenpark het evenement OBERON plaats. OBERON is een reis door de wereld van de elfen. Overdag opent het elfendorp Belanore zijn deuren. Hier kunnen bezoekers, en vooral de jeugd, kennis maken met de elfen en meedoen aan diverse workshops, waaronder boogschieten, zwaardvechten en het maken van magische stokken.

Daarnaast zijn er vier keer per dag voorstellingen van de spectaculaire ruitershow ROHAN, waar elfen samen met paarden een spannend avontuur tot leven brengen. Voor de avontuurlijke bezoekers is er ook de speurtocht QUEST. In dit deel van het Buytenpark kunnen de jonge deelnemers op zoek gaan naar elfen en hen helpen met verschillende opdrachten. Als beloning wacht er bij terugkomst in het dorp een mooie prijs voor de jonge onderzoekers.

Aan het einde van de dag begint "Oberons Magische Avond". Tijdens deze bijzondere wandeling worden bezoekers in kleine groepjes, onder leiding van een gids, door het elfenrijk geleid. Op hun tocht ontmoeten ze elfenkoning Oberon en zijn gemalin Titania, en worden ze verrast door optredens vol zang, dans en muziek.

Het volledige programma is te vinden op de Site

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-