20240817 48467Pop on Tour zorgde zaterdag 17 augustus voor een hele middag muziek en entertainment in Buytenwegh, waar veel mensen naar kwamen kijken. Het gratis muziekfestival in Winkelcentrum Buytenwegh bracht gevarieerde muziek, van Hollandse meezingers tot rock en pop, de wijkbewoners genoten van de optredens.

Het festival werd geopend met het optreden van Zoetermeerder Johan Rensen, die een mix van Hollandse nummers en popsongs ten gehore bracht. Ook survivalpop-ambassadeur John Medley wist het publiek in beweging te krijgen met zijn optreden, hij zocht steeds de interactie met het publiek, dat luidkeels met hem mee zong.

   

 20240817 48399  20240817 48510


'Special Guests' bij Pop on Tour Buytenwegh waren Ronnie de Cameramoney en Said de Assistent, bekend van het TV programma ‘k geloof in mij’ van SBS6, waar zij samen dagelijks de nieuwe sterren volgden met hun camera’s. Het zijn eigenlijk cameramannen, maar zelf kunnen ze ook een aardig portie zingen en vooral entertainen!

De dag werd afgesloten door de band blueSpirit, die al meer dan 20 jaar in kroegen en/of festivals in binnen- en buitenland speelt. Deze 5-mansformatie speelt zowel authentieke blues als swingende rock ’n’ roll op hun eigenwijze wijze.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-