Locomotion Reunie 2In 2011 sloten na 28 jaar grote feesten en festivals de deuren van discotheek Locomotion aan de Amerikaweg in Zoetermeer. Voor velen de plek om niet alleen te dansen, maar ook nieuwe mensen te ontmoeten. Oud Locomotion dj’s Dennis Harinck en Seran van Wijk organiseerden vanaf 2017 de jaarlijkse Loco Reünie.


TWO GENTS EVENTS DENNIS Seran FOTOOndanks 5 uitverkochte festivals in Snowworld Zoetermeer hebben de heren besloten dat de komende editie op zaterdag 28 september de laatste zal zijn bij Snowworld. Seran geeft aan “We willen niet stil blijven staan en hebben uit alle edities de successen gehaald en gaan deze uitbouwen in een nieuw jasje. Dit betekent dat we voor nu de focus gaan leggen op twee relatief nieuwe festivals. De eerste is het ZoeterMeerOranje Festival wat plaats gaat vinden met Koningsdag & -Nach in Zoetermeer. De eerste editie vond dit jaar plaats aan de Pilatusdam in Zoetermeer en was met meer dan 5000 bezoekers direct een succes. De andere is een meerdaags outdoor festival wat in het Pinksterweekend in 2025 plaats zal gaan vinden in Zoetermeer.”
Het festivalweekend zal uit meerdere dagen bestaan met verschillende thema’s voor meerdere doelgroepen. Op Zaterdag 7 juni 2025 zal De Zoetermeerse Reunie Outdoor plaats gaan vinden met alle horecazaken van toen, met de dj’s van toen, en de bezoekers van toen. Tijdens het festival zal er een mix van live optredens en natuurlijk de originele dj’s zijn. Van Amphion tot Spoor 3 en van Estupendo tot Locomotion, alle bekende horecazaken zullen er muzikaal bij aanwezig zijn.

Seran : “Voor nu gaan we op Zaterdag 28 september 2024 nog één keertje een groot Loco feest geven in meerdere zalen in Snowworld Zoetermeer”. Voor meer informatie en tickets kan je kijken op www.twogentsevents.nl

-advertenties-

-goede doel-