9. JIP TogetherHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: JIP Together!

Heb jij weleens het gevoel gehad dat jouw stem gehoord moet worden? Dan is dit iets voor je - JIP Together!

Het JIP gelooft in de stem van jongeren, daarom hebben ze het jongerenpanel 'JIP Together' in het leven geroepen. Zij zijn op zoek naar nieuwsgierige en leergierige jongeren tussen de 18 en 25 jaar die een duidelijke mening hebben en die met het JIP willen delen.

JIP Together is dé place to be als jij je ideeën, kritische blik en zorgen wilt delen. Dus waar wacht je op? Als jij wilt dat jouw stem meetelt en invloed heeft op de groei van het JIP, dan is JIP Together iets voor jou!

Ben je geïnteresseerd?

  • Je krijgt een tegemoetkoming van 25 euro per dagdeel.
  • De thema meetings zijn één keer per maand met een heerlijk hapje en drankje.
  • Twee keer per jaar een gezellig uitje.
  • Je kunt het als vrijwilligerswerk melden op je CV!
    Win win toch?

Meld je hier aan, en vul het formulier in. Je kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een appje naar whatsappnummer: 0651026496

Heb je vragen over JIP Together of bijvoorbeeld school, studie, wonen of zorgen voor jezelf? Bel, app, mail of kom gerust langs het JIP.

Jip Zoetermeer: Stadhuis Forum, Stadhuisplein 1, 2711 BE Zoetermeer (ingang bibliotheek 2e etage). Telefoon: 070 205 3500, WhatsApp: 06 15 888 955, E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-