De Ouderenbus Palet WelzijnPer 1 september gaat de nieuwe dienstregeling in voor de Ouderenbus in Zoetermeer. Hierdoor wordt het voor ouderen en personen met een mobiliteitsprobleem veel makkelijker om meer plekken in Zoetermeer te bereiken.

De nieuwe routes en haltes zijn zorgvuldig gekozen om tegemoet te komen aan de behoeften van de gebruikers en de toegankelijkheid en mobiliteit binnen de stad te verbeteren. De Ouderenbus is een dienst vanuit Palet Welzijn. De bussen zijn te herkennen aan de opvallende gele kleur en rijden van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 15.30 uur.

Uitbreiding van de routes en haltes

In de nieuwe dienstregeling van de Ouderenbus is de wijk Oosterheem toegevoegd aan de route. Ook is de route in de wijk Rokkeveen uitgebreid. Hierdoor kunt u nu makkelijker winkelen, boodschappen doen of gewoon genieten van een dagje uit.

De Ouderenbus blijft zich inzetten voor comfort en gemak. De bussen zijn uitgerust met voorzieningen die het reizen voor ouderen en mensen met mobiliteitsproblemen comfortabel maken. Vandaar dat er maximaal acht personen mee kunnen reizen. De vrijwillige chauffeurs zijn getraind om assistentie te verlenen waar nodig. Daarnaast is het mogelijk om een boodschappenkarretje of rollator mee te nemen.

Meer informatie tijdens bijeenkomsten

Ter bekendmaking van de nieuwe dienstregeling, worden er verschillende bijeenkomsten gehouden door heel Zoetermeer. Bekijk de agenda op de webpagina van de Ouderenbus (www.paletwelzijn.nl/ouderenbus). Heeft u verdere vragen? Neem dan telefonisch contact op, via 088 - 02 34 232 tussen 9.00 en 13.00 uur.

Maandag 26 augustus -9.30 tot 11.00 uur: inZet inlooplocatie Petuniatuin
Dinsdag 27 augustus - 12.00 uur tot 14.00 uur: De Goede Buur | Meerzicht, Albrandswaard 1
Woensdag 28 augustus - 11.00 tot 13.30 uur: Activiteitencentrum Bijdorplaan
Maandag 2 september - 10.00 tot 11.30 uur: Feestelijke opening, inZet inlooplocatie Oosterheem, Zanzibarplein 5
Dinsdag 27 augustus - 9.00 uur tot 11.00 uur: De Goede Buur | Buytenwegh De Leyens, Gondelkade 33
Maandag 16 september - 11.00 en 13.00 uur: inZet inlooplocatie Rokkeveen, Nathaliegang 79 (naast de bibliotheek)

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-