beeld hannie v leeuwenBurgemeester van Zoetermeer, Michel Bezuijen, heeft het borstbeeld van Hannie van Leeuwen onthuld in de centrale hal van HagaZiekenhuis Zoetermeer. Het beeld is een eerbetoon aan haar grote bijdrage aan de stad Zoetermeer.

Het borstbeeld is een gift van de voormalige Stichting Vrienden van het LangeLand Ziekenhuis, als dank voor Hannie van Leeuwens jarenlange inzet voor de komst van het voormalige LangeLand Ziekenhuis naar Zoetermeer.

De Stichting Vrienden van het voormalige LangeLand Ziekenhuis, die meer dan 25 jaar actief was, heeft met haar laatste financiƫle middelen dit borstbeeld laten maken. De Stichting heeft zich altijd ingezet voor het welzijn van de patiƫnten tijdens hun verblijf in het ziekenhuis. Dankzij de bijdragen van donateurs en het bedrijfsleven konden tal van extra projecten worden gerealiseerd die buiten het reguliere budget van het ziekenhuis vielen. Zo zijn onder andere wachtruimtes, verloskamers en chemokamers gerenoveerd, en is er extra speelgoed geschonken aan de kinderafdeling.

Foto: Patricia Munster.
v.l.n.r.: Peter Lemmens (maker borstbeeld), Jan Verweij (Stichting Vrienden van 't LLZ), Michiel Bezuijen, burgemeester, Joriet Schneider (huisarts), Maj-Britt van Raalte (locatiedirecteur HagaZiekenhuis Zoetermeer) en Bert Broekman (Stichting Vrienden van 't LLZ)

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-