NieuwTalentOrkestZoetermeerHeb je altijd al een muziekinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans. Na twee succesvolle rondes start Harmonieorkest Zoetermeer opnieuw met het Nieuw Talent Orkest, een bijzonder muziekproject voor volwassenen.

In tien repetities kun je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Je krijgt van het Harmonieorkest Zoetermeer een instrument en lessenaar te leen voor dit project.

De repetities zijn eens in de twee weken op dinsdagavond van 18:30 – 19:30 uur. De muzikanten van het harmonieorkest ondersteunen je en spelen met je mee. Er wordt een hoop plezier gemaakt en de repetitieperiode wordt afgesloten met een vrolijk concert.

Zin om deze uitdaging aan te gaan en een nieuwe hobby te ontdekken? Kijk dan snel op: www.nieuwtalentorkestzoetermeer.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-