524EB340 79BA 434F 9757 F99C9D611EB9 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copyWelkom bij de agenda van Zoetermeer, waar een scala aan activiteiten en evenementen te vinden is. Dit weekend staat er weer genoeg op het programma om van te genieten, en we lichten er een paar voor je uit. 

Vijverpop Tributes
Dit jaar zijn er veel tributebands op dit gratis evenement aanwezig. Je kunt o.a genieten van de Rolling Stones, ABBA, Michael Jackson, Boy George en Herman Brood. Zij zorgen voor een nostalgische trip door de muziekgeschiedenis en brengen de grootste hits van deze iconen tot leven.

Zoet op Zaterdag
Alweer de laatste editie van dit event op buurttuin de Zoete Aarde.In de tuin staan kraampjes waar je naar hartenlust kan snuffelen tussen bijzondere en creatieve producten. Zo is er weer keramiek, haakwerk, vogelhuisjes en Insectenhotels en sieraden. Wie trek heeft kan terecht bij Poffertjes van de Tuin of Taarten van Sonja. Kinderen kunnen terecht aan de activiteiten tafel.

Kiki’s Kidsmarkt
Te gekke activiteiten, veel entertainment en 11 kraampjes. Ballonnen, schminken en suikerspinnen.  Een leuk nieuw event voor groot en klein.

Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, sport of gewoon ontspanning zoekt, de agenda van Zoetermeer biedt voor ieder wat wils. We hebben enkele hoogtepunten geselecteerd om je op weg te helpen, maar vergeet niet dat je altijd terecht kunt op: /www.zoetermeeractief.nl/agenda/complete-agenda voor een volledig overzicht. Dus laat je verrassen en ontdek wat Zoetermeer te bieden heeft!

 

 

-advertenties-

-goede doel-