image0 copyTijdens een van de gezamenlijke avonden bij Stichting Oosterfaantje werd door Het Kerkgenootschap der Zevendedags Adventisten een uitgebreide rijsttafel gekookt en cake gebakken. Oosterfaantje zorgde voor het toetje en de koffie. Gezellig kletsend en genietend werd het een fantastische avond.


Bij Stichting Oosterfaantje wordt een aantal keer per maand een warme maaltijd gekookt. Van Hollandse pot tot een Italiaanse maaltijd of zelfs een complete rijsttafel, iedereen is welkom om aan te schuiven aan de lange tafel. Voor slechts 5 euro krijg je een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje. "De bijdrage houden wij bewust zo laag, omdat het daardoor voor iedereen toegankelijk is", aldus Trijntje Aarden van Oosterfaantje.

Stichting Oosterfaantje, opgericht in 2005, biedt voedselhulp aan mensen die het financieel moeilijk hebben. Naast voedselhulp organiseert de stichting ook activiteiten om mensen met elkaar in contact te brengen en hun sociale netwerk uit te breiden.

Het Kerkgenootschap der Zevendedags Adventisten, gevestigd aan de Nathaliegang 263, zet zich in voor de gemeenschap door middel van diverse activiteiten en ondersteuning. Zij wilden graag iets doen voor mensen die steun kunnen gebruiken, bijvoorbeeld omdat het vaak lastig en ongezellig is om voor jezelf een gezonde maaltijd te koken.

Kom Ook Eens Langs
Wil je zelf ook een keer komen eten? Kom langs bij Oosterfaantje en schrijf je in. Voor meer informatie over de activiteiten en hoe je kunt deelnemen, bezoek de Website van Oosterfaantje en Het Kerkgenootschap der Zevendedags Adventisten.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

 

-advertenties-

-goede doel-