FreeWheel langs de railing e1501570546694 1 copyKom samen bewegen met de Vitality Club in het ‘Gat in de Markt' aan Markt 10. Op vrijdag 13 september wordt om 09:00 uur afgetrapt. Elke week staat een vrijwillige beweegcoach klaar in het Gat in de Markt om samen te bewegen.

De eerste 50 deelnemers ontvangen een waterfles van ‘Zoetermeer is de plek’. Iedereen is welkom om mee te doen en aanmelden is niet nodig. Meedoen is gratis. De oefeningen zijn op ieder niveau uit te voeren en meedoen is op eigen risico. Na de sportsessie is er de mogelijkheid om gezamenlijk wat te drinken bij Café MAX. In de maand september is het eerste kopje koffie of thee voor de deelnemers van de Vitality Club gratis. Kijk voor meer informatie op www.vitality-club.nl 

Vitality Clubs zijn beweegclubs vóór en dóór 55-plussers waarbij buurtbewoners op een laagdrempelige manier met elkaar bewegen in de buitenlucht of openbare ruimte. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-