cteVan 26 september t/m 2 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. Een week om extra aandacht te hebben voor elkaar en samen stil te staan bij eenzaamheid in Zoetermeer. Dit jaar organiseert de Zoetermeerse Community tegen Eenzaamheid, samen met AH Rokkeveen en AH De Leyens, een speciale actie.

Het doel? Op een toegankelijke manier iets betekenen voor een ander. Want zelfs een klein gebaar kan al een groot verschil maken.

Gratis drankje bij Albert Heijn Rokkeveen

Op 27 september, tussen 12.00 en 15.00 uur, vindt u bij Albert Heijn Rokkeveen een gezellige marktkraam. Hier kunt u twee gratis kopjes koffie, thee of frisdrank halen. Wat vragen zij van u? Deel een van de drankjes met iemand die u nog niet kent, ergens in de winkel. Het is een mooie kans om in gesprek te gaan en misschien wel een nieuwe buur te ontmoeten.

Ook Lief & Leedstraten is aanwezig. Zij delen bloemen uit die u kunt geven aan een buur die wel een steuntje kan gebruiken.

Doe mee en win!

Deelt u een bloemetje uit? Maak dan een foto van dit moment en deel uw verhaal op Facebook. Vergeet hierbij niet om de volgende tags mee te nemen: @Community tegen Eenzaamheid, @Lief en Leed Zoetermeer en @Albert Heijn Rokkeveen. Heeft u geen Facebook? Stuur uw verhaal met foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hiermee maakt u kans op een Albert Heijn actiepakket ter waarde van €100. Ideaal om een gezellige burendag te organiseren!

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-