beweeg copyZaterdag 5 oktober van 10:00 uur tot 15:00 uur vindt bij Dekker Zoetermeer het ‘BRAVO! Festival 55+’ plaats. Ontdek de wereld van beweging, vitaliteit en plezier! Doe mee met de verschillende beweegactiviteiten, danssoorten, trainingen.

Ontdek diverse sportieve activiteiten en ervaar zelf hoe leuk bewegen kan zijn zoals bowlen, stoelyoga, snookeren, padel tussen 12:00 en 15:00 (er zijn 4 padelbanen beschikbaar en vol is vol), verschillende danssoorten, balans, en conditietraining of denksporten. Laat je inspireren door boeiende presentaties, verken de fitstraat en ontdek jouw risico op het vallen bij de valrisico-test en bezoek de informatiemarkt.

jannie jaap jongbloed barbara

Laat u inspireren door presentaties van o.a. Janny van der Heijden en Jaap Jongbloed en leer alles over een gezonde leerstijl en een gezond lang leven. Begin de dag vol energie en start je ochtend om 10.30 uur goed, samen met Barbara de Loor van Nederland in Beweging.

De toegang is gratis. Voor muziek en een hapje en een drankje wordt gezorgd. De locatie is goed bereikbaar met de fiets of met eigen vervoer. Op het terrein van Dekker zijn voldoende parkeerplaatsen.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-