HarlemLake Special guest Harlem Lake zal zaterdag 14 september optreden bij JJ’s Blues Night in het Van Tuyllpark. JJ’s Blues Night is een uniek buitenevent met 3 inspirerende bluesbands; Luther’s, Groovetakers en Harlem Lake, de nieuwe bluesrock sensatie van Nederland en winnaar van Europese Blues Challenge 2023.

Luther’s, een jonge Roots band met een frisse benadering van blues en soul, speelt authentieke Chicago Soul en Delta Blues. Denk aan Muddy Waters, Buddy Guy, Eric Clapton en daarop geïnspireerd eigen werk en uitstapjes naar Surf & Reggae en Roots & Roll.

Groovetakers staat garant voor een onvergetelijke bluesexperience met hun weergaloze mix van jump- en texasblues, footstomping, rhythm & blues en rock ‘n roll waarbij zelfs een uitstapje naar de bayou niet wordt geschuwd.

Special guest Harlem Lake beweegt zich soepel tussen blues, rock, funk, americana en soul, zonder onsamenhangend te worden. Hun sound is herkenbaar in de stem van zangeres Timmer en in het smerende orgelgeluid en meeslepende gitaarspel.

Tickets & info: www.jjmusichouse.nl 

JJ Music House is goed bereikbaar met het OV, lijn 4. De halte Van Tuyllpark ligt op slechts 200 meter loopafstand.

-advertenties-

-goede doel-