Aanbieding Toekomststoel 16sept2024Tijdens de raadsvergadering maandagavond 16 september boden de Zoetermeerse Grootouders voor het Klimaat de Stoel van de Toekomst aan aan de gemeenteraad. Palau van Iersel sprak in namens de Grootouders voor het Klimaat en vertelde dat zij hopen hiermee duurzaamheid in de aandacht te houden.

De bedoeling is om de stoel in de komende maanden te laten circuleren langs de raadsfracties. De stoel, gemaakt van het duurzame materiaal karton, symboliseert de toekomst. De stoel kan worden aangeschoven aan een vergadertafel om alle aanwezigen eraan te herinneren dat beleid invloed heeft op de toekomst. Palau van Iersel: “Aan de vergadertafel wordt beleid gemaakt en besluiten genomen, daarbij moeten de belangen van de toekomstige generaties worden meegewogen. Zo worden de genomen beslissingen duurzaam en daarmee blijft onze aarde bewoonbaar voor onze kleinkinderen. Beslissingen over de lange termijn zijn nu belangrijker dan ooit.”

Grootouders voor het Klimaat is een stichting die opkomt voor de belangen van haar kleinkinderen en volgende generaties.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-