Cultuurshot Poppodium de BoerderijOp woensdag 11, donderdag 12 en vrijdag 13 september vond de derde editie van CultuurShot plaats. Meer dan 1000 leerlingen van verschillende middelbare scholen liepen een rondje met de klas langs verschillende culturele instellingen in Zoetermeer en maakte daar kennis met een kunstvorm.

Tijdens CultuurShot lieten CKC & partners, het Stadstheater, het Nationaal Videogame Museum, Kunstgarage Franx, Poppodium Boerderij en Bibliotheek Forum aan scholieren zien wat ze speciaal voor hen in huis hebben. Zo gingen ze onder andere aan de slag met stand up comedy, een animatie workshop en maakte kunst met de fototechniek cyanotype afdrukken.

Pitch Parade

Enthousiaste jongeren kunnen ook zelf een idee voor een project aandragen. Op dinsdag 5 november om 19.00 uur vindt de Pitch Parade plaats in het Stadstheater. Wanneer een project geselecteerd wordt, krijgen jongeren hiervoor geld mee en begeleiding vanuit één van de bovengenoemde instellingen. Meer informatie over de Pitch Parade: www.pitchparade.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-