DSC 0033Afgelopen zaterdag 14 september was het feest op het water van de Noord Aa. Op uitnodiging van The Dutch Dragons konden zo’n kleine 60 (vakantie) maatjes- en mentorvrijwilligers, broertjes, zusjes, ouders kennismaken met het drakenboot varen.

DSC 0086Iedereen werd door voorzitter Arno van The Dutch Dragons voorzien zwemvest en natuurlijk een peddel. Er werd kort droog geoefend op de techniek van het drakenboot varen en toen was het tijd voor het echte werk. Opgezweept door de drum ‘vlogen’ de blauw-oranje boten al gauw door het water. Het was mooi om te zien hoe snel de techniek door iedereen werd opgepikt. Natuurlijk mocht het wedstrijdelement niet ontbreken. Zowel de boten één en twee als de boten drie en vier hebben na hun trainingssessie nog tegen elkaar geracet, gevolgd door een grote finale.
Na het varen was het tijd voor een heerlijke BBQ, ook tot in de puntjes georganiseerd door The Dutch Dragons. De deelnemers en organisatoren genoten met elkaar van een fijne dag.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-